ImportantSport

SPORT | Află ce buget are FC Botoșani în acest sezon

Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime a declarat in direct la Sport.ro, ca e sigur ca echipa lui Leo Grozavu se va califica in play-offul Europa League .

“Nu vreau sa invat cum se numeste echipa din Georgia. E un adversar mai greu ca echipa din Gibraltar, insa nu e de speriat. Nu stiu daca mai putem face transferuri pana la ora meciului. Am fost in Georgia acum un an in excursie si stau prost cu infrastructura. Putem juca pana la play-off, zic eu. Daca nu batem nici pe Tskhinvali e o problema.

Stam bine la portari. Stam bine la linia de fund. A venit un mijlocas scoatian. Avem o problema de omogenizare mai ales ca au plecat 10 jucatori. Ne trebuie omogenizare cam o luna, dar asta e situatia. Este interes la Botosani pentru meci, deoarece e vorba de blazonul nostru”, a spus Valeriu Iftime.
.

Buget de 3 milioane de Euro

“Trebuie sa iesim cu fruntea sus din Europa. Acesta este obiectivul nostru. Bugetul nostru pentru sezonul urmator este de 2.8 – 3 milioane de euro. Nu l-am stabilit inca, dar cam atat va fi in principiu”, a explicat Valeriu Iftime.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page