Eveniment

EVENIMENT | Un polițist s-a împușcat mortal cu arma din dotare în sediul IPJ

Un poliţist de 54 de ani s-a împuşcat în cap cu arma din dotare. Ofiţerul se afla în timpul serviciului, iar trupul său a fost găsit astăzi în sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Bărbatul a trecut ultimele teste psihologice şi nu se poate pune problema unor afecţiuni psihice. Acesta a lucrat timp 21 de ani în Poliţie şi nu a avut niciodată abateri disciplinare. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului Tribunalului Timiş.
“Din primele verificări rezultă că în cauză ar fi vorba despre o sinucidere, însă în momentul de faţă procurorul este la faţa locului şi efectueză cercetări pentru a se stabili cu exactiate cauzelşe”, spune Mihaela Pop, purtător de cuvînt.

În urmă cu doar o săptămână alţi doi poliţişti s-au împuşcat în cap. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care lucra de mai puţin de un an la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Constanţa şi de un un ofiţer de doar 25 de ani din Găeşti Dâmboviţa. Primul şi-a pus capăt zilelor acasă, iar al doilea s-a împuşcat în timpul serviciului.
Sursa: www.realitatea.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page