ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Percheziţii în şase judeţe la contrabandiştii cu ţigări. Prejudiciul este de 2,5 milioane de lei

Poliţiştii din Suceava şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava efectuează, vineri dimineaţă, 54 de percheziţii în judeţul Suceava şi alte cinci judeţe. Sunt vizate două grupări specializate în contrabanda cu ţigări.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, efectuează, vineri, 54 de percheziţii în judeţele Suceava, Olt, Prahova, Brăila, Vaslui şi Iaşi, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

Din cercetări a rezultat că activitatea infracţională ar fi fost desfăşurată în perioada 2013-2015, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 2.500.000 de lei.

Vor fi puse în executare 21 de mandate de aducere, emise pe numele unor persoane bănuite că ar fi introdus, transportat, depozitat sau comercializat ţigarete de contrabandă.

La acţiune participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava, poliţişti de frontieră din cadrul IGPF, precum şi jandarmi.

Sursa: www.romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page