ImportantLiga 1Sport

SPORT | Rapid și FC Botoșani au terminat la egalitate, scor 2-2

Rapid și FC Botoșani au terminat la egalitate, scor 2-2, partida din Giulești, din cadrul etapei a 29-a. Edu Oriol și Săpunaru (penalty) au marcat pentru gazde, în timp ce golurile moldovenilor au fost înscrise de Ivanovici și Vașvari (penalty).

Meci nebun în Giulești. Scorul a fost deschis în minutul 25 de Petre Ivanovici, care a profitat de acțiunea superbă a lui Martinus pe partea dreaptă și nu l-a iertat pe Milos Buchta (VIDEO). Pauza a reprezentat o sursă foarte bună de inspirație pentru Cristiano Bergodi. Italianul l-a introdus în teren pe Edu Oriol în locul lui Joao Coimbra, extrem de șters în prima parte. Spaniolul a răsplătit încrederea antrenorului său încă din minutul 52, când a profitat de respingerea lui Curileac după un șut al lui Daniel Niculae și a marcat pentru 1-1. (VIDEO)

Apoi moldovenii puteau trece din nou în avantaj, prin același Ivanovici, care a lovit bara transversală. În minutul 67, Benson i-a exasperat pe fanii Rapidului cu o ratare incredibilă. L-a luat la țintă pe Curileac din câțiva metri, pentru ca golul să vină la poarta cealaltă. Colțescu a dictat penalty după un fault al portarului Buchta la Paul Batin. Vașvari a executat impecabil și Botoșaniul a trecut din nou în avantaj, din minutul 73.(VIDEO) După doar două minute, a fost din nou lovitură de la 11 metri, în celălalt careu. Batin l-a faultat pe Sapina, iar Săpunaru a transformat (VIDEO) și partida s-a terminat 2-2. De consemnat este și ocazia imensă a lui Daniel Niculae, din ultimul minut de prelungiri, când Curileac a reușit o paradă excepțională.

Sursa: looktv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page