Meteo

METEO | Cum va fi vremea după Paște

Vremea se va răci accentuat în toate regiunile ţării, pe data de 14 şi 15 aprilie. Ulterior, temperaturile vor începe să crească de la o zi la alta, din data de 16 aprilie, astfel că maximele vor atinge şi 22 de grade. Nu ne vom bucura prea mult de vremea caldă, pentru că regimul termic va începe să scadă de la o zi la alta.

MOLDOVA

După o primă zi caldă, cu maxime termice de 20 de grade, în medie, vremea se va răci brusc, până la valori de 12…14 grade pe 14 şi 15 aprilie. Pe 16 aprilie temperaturile vor creşte din nou, spre 20…21 de grade, iar la finalul primei săptămâni de prognoză o nouă răcire va scădea media maximelor, spre 14…15 grade pe data de 18 şi 19 aprilie. Temperaturile nocturne se vor situa, în medie, între 1 şi 7 grade în prima săptămână, cu cea mai rece noapte pe 15 aprilie şi cea mai caldă pe 17 aprilie. A doua săptămână a intervalului de prognoză va fi caracterizată de un regim termic fără variaţii importante, maximele diurne urmând a se încadra între 14 şi 16 grade, iar minimele nocturne între 3 şi 5 grade.

În intervalul 17 – 26 aprilie vor fi ploi la nivel local, posibil mai importante cantitativ pe 17 şi 21 aprilie. În rest, pe 13 aprilie va ploua slab, iar în celelalte zile ale prognozei probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusă.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page