Sanatate

SANATATE | Cel mai sănătoase sucuri din fructe şi legume

Încercăm, în acest articol, să îţi recomandăm cele mai sănătoase sucuri, unele din fructe, altele din legume. Pentru toate gusturile.

Sucurile din fructe nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică, fiind bogate în vitamine și minerale, de care corpul are mare nevoie pentru o funcționare bună.

Cele mai sănătoase sucuri din fructe

Printre cele mai sănătoase sucuri, extrem de bune mai ales în perioada sarcinii sucul de nap, struguri verzi, castraveți și mere verzi este excelent pentru sănătatea celulelor sanguine și funcției musculare. De asemenea îți oferă doza necesară pentru zilnică în vitamina K – foarte importantă pentru sânge și sănătatea oaselor.

Dacă vrei o piele tânără și de invidiat, trebuie să știi că printre cele mai sănătoase sucuri bogate în vitaminele A, B, C și E, combustibili necesari pentru menținerea unui ten superb, este sucul de mere, pere și cireșe. Este bun și pentru întărirea oaselor.

Un alt suc pe care trebuie să îl încerci, printre cele mai sănătoase în diete, fiind antioxidantul suprem, este sucul din afine, căpșuni și mango. Îți oferă energia de care ai nevoie atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus.

Sucul de rodii este printre cele mai sănătoase, cunoscut în toată lumea ca fiind foarte benefic pentru inimă, în tratarea cancerului sau inflamațiilor. Dacă vreți să vă mențineți frumusețea cât mai mult, un pahar de suc de rodii săptămânal, dacă nu zilnic, este ceea ce vă trebuie, ajută la menținerea sănătății celulelor.
Dacă vrei un suc, care să îndepărteze răcelile și să ajute la stimularea imunității în anotimpul rece, printre cele mai sănătoase sucuri anti răceală este sucul de grape-fruit, portocale și kiwi. Pline în vitamina C, aceste fructe combinate sunt excelente pentru combaterea gripelor.

Cele mai sănătoase sucuri cu legume

Sucurile de fructe sunt excelente în combinație cu legumele proaspete. Printre cele mai sănătoase sucuri de fructe și legume este sucul de ananas, morcovi, portocale, spanac, varză roșie și lămâie. Bun antioxidant și foarte eficient în diete, acest suc vă oferă energia și puterea de muncă zilnică.

Sucul de țelină, morcovi, castraveți și mere este printre cele mai sănătoase să îți începi ziua plină de energie, forță și încredere deplină. Nu numai că îți menține silueta, dar te ajută să ai un ten de invidiat și o bună funcționare, prin efectul detoxificant.

Printre cele mai sănătoase sucuri, mai ales când vrei o zi energică, chiar sportivă este sucul de banane, kiwi și ananas. Oricând poți adăuga și sfecla roșie, protejează ficatul și este o sursă bogată în nitrați naturali, care asigură buna circulație a sângelui la creier, inimă și mușchi.
La toate aceste sucuri sănătoase pentru organism puteți adăuga și sucul de germeni de grâu, acesta este printre cele mai sănătoase și eficiente metode de tratate a bolilor organismului, curățând ficatul, rinichii, plămânii, tractul gastro-intestinal. Sucul de germeni de grâu vă oferă strălucirea părului, mai ales cel tocit de vopsea, este un biostimulator natural. Se pare că 30 ml de suc de germeni de grâu este echivalent cu consumul unui kilogram de legume proaspete.

Sursa: clicksanatate.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page