Local

LOCAL | Catalog școlar online la Colegiul “A.T. Laurian” Botoşani

Situație incredibilă la un colegiu de renume din municipiul Botoșani.

Accesul la primul catalog virtual implementat la Botoșani este refuzat de mai bine de o treime dintre părinții elevilor.

Platforma școlară a devenit funcțională începând din luna decembrie, iar părinții pot vedea în timp real situația școlară a copilului.

Cu un abonament de 10 lei pe luna, părinții pot intra în posesia unei parole, care le permite să vadă de oriunde s-ar află situația școlară a copilului.

Platformă implementată în doar câteva școli din țara nu pare să-i încânte pe toți părinții. Aproape o treime dintre ei s-au arătat dezinteresați de catalogul virtual.

La astfel de beneficii, nu ne miră reacția elevilor, mai ales a celor din anii terminali, care nu îndrăgesc deloc sistemul prin care pot fi urmăriți de părinți în timp real.

Cu un singur click, conducerea Colegiului “A.T. Laurian” a aflat că, în luna ianuarie, recordul de absente s-a înregistrat pe data de 7 ianuarie, de Sfântul Ioan.

Noul catalog școlar este online, adică vizibil 24 de ore din 24 pe internet, și se actualizează pe loc, în timpul orelor de curs.

Fiecare părinte are un cont și o parolă.

După ce se autentifică pe site-ul școlii, părintele poate vedea toate notele și absenţele copilului sau poate afla dacă acesta este la școală în momentul în care este online.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page