ImportantLocal

LOCAL | Trupul neînsuflețit al unei bătrâne, motiv de scandal pentru o familie din Botoșani

Caz şocant în Botoşani. La 85 de ani şi-a dat ultima suflare în casa unei femei care avea grijă de ea contra pensiei. Şi acolo a rămas aproape o săptămână.

Aşezată pe o masă, printre farfurii, pentru că femeia, dar şi concubinul ei voiau şi ajutorul de înmormântare pe lângă banii luaţi în fiecare lună. Cum nu a reuşit să îl obţină, a cerut sorei bătrânei 20 de milioane ca să-i dea trupul neînsufleţit. Abia aseară, poliţiştii au reuşit să intre peste femeie în casă şi să o ducă rudelor pe bătrână pentru o înmormântare creştinească.

După aproape o săptămână şi negocieri la sânge, bătrâna a reuşit într-un final să recupereze trupul neînsufleţit al surorii. Oamenii din localitatea Teioasa, care aveau grijă de ea, în timpul vieţii, contra pensiei de 6 milioane pe lună, au ales să doarmă cu cadavrul la cap, decât să renunţe la ajutorul de înmormântare, ce credeau că li se cuvine.

Deşi oamenii au reuşit să ia trupul bătrânei, înmormântarea încă nu a fost stabilită. Documentele care atestă decesul sunt încă ascunse de indivizii care spun că au îngrijit-o în timpul vieţii şi pretind ajutorul dat de stat în caz de deces.

Sursa: antena1.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page