Meteo

METEO | Ninsori abundente, viscol și temperaturi în scădere. Prognoza vremii până joi și atenționările emise de meteorologi

Judetele Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila vor fi sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8.30 pana la 13.00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

In aceste zone se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale de peste 85 – 90 km/h, ninsoare abundenta, puternic viscolita si troienita si vizibilitate redusa spre zero.

VEZI AICI CUM VA FI VEREMEA IN ZONA IN CARE LOCUITI

Avertizarea este valabila pana la ora 13.00, urmand ca apoi cele trei judete sa intre sub avertizare de cod portocaliu.

Meteorologii au emis, luni dimineata, o noua avertizare de cod portocaliu, valabila pentru judetele Buzau, Vrancea, Braila, Tulcea, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau si Prahova, pana luni la ora 18.00.

Tot pana atunci, sunt sub cod galben de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei Capitala si 15 judete, respectiv Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Brasov, Covasna, Harghita, nord-estul Muresului, Bistrita – Nasaud, Maramures, Suceava, Neamt, Iasi si Botosani.

PROGNOZA METEO PANA JOI

Marti, in regiunile sudice si estice, dar si in zona de munte, va ninge slab, pe arii restranse.

Miercuri vor fi innorari in sudul tarii, dar conditiile de fulguiala vor fi reduse.

Joi, in jumatatea de est a tarii, va ninge slab si trecator in cursul noptii.

Vremea va continua sa se raceasca si va fi deosebit de rece, geroasa in cursul noptilor si al diminetilor dar si pe parcursul zilelor, in multe zone.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page