ImportantInfractional

INFRACTIONAL | 3 șoferi botoșăneni, cercetați penal după ce au accidentat pietoni

La data de 12.12.2014, în jurul orei 12.10, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, A. V. de 57 ani  din municipiu, surprinde şi accidentează o femeie de 58 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, semnalizat corespunzător.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Dorohoi unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La data de 13.12.2014, în jurul orei 07.05, S. L. de 49 ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce s-a angajat în traversarea DJ 292, în localitatea Broscăuți, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de F. H. de 73 ani, din municipiul Dorohoi.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul  a fost negativ.

La data de 13.12.2014, în jurul orei 18.50, I. C. de 24 ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, surprinde şi accidentează o femeie de 73 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecere pentru pietoni semnalizată prin indicator rutier și marcaj.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

  Pentru cele  trei evenimente, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvarșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page