ImportantLiga 1Sport

SPORT | Jucătorii echipei FC Botoşani sunt deranjaţi de atitudinea oficialilor braşoveni

Jucătorii echipei FC Botoşani sunt extrem de deranjaţi de atitudinea oficialilor braşoveni care au acuzat că botoşănenii se dopează. Cel mai vehement este Attila Hadnagy, fostul atacant al FC Braşov. Acesta i-a reamintit lui Zotta că în perioada în care era arbitru a fost alergat pe teren de Gino Iorgulescu, actualul preşedinte al FRF.

“Da, ne dopam, dar cu fotbal. S-a făcut mult tam-tam, dar pe mine nu mă surprinde nimic la acest om, Constantin Zotta. El oriunde a fost conducător a stat puţin si nu a avut nicio performanţă. A, scuze, a avut una chiar anul trecut: a reuşit să retrogradeze Braşovul, pentru că ei au rămas în Liga I la masa verde. Zotta numai la scandal se pricepe. Îi transmit însă că hoţul strigă hoţii. Până la urmă el rămâne singurul arbitru care a fost alergat pe teren de un conducător. Nu ştiu dacă va fugi şi la Botoşani sau dacă va fi alergat. Cred însă că va fugi după meci, dar cu coada între picioare. Nu l-am cunoscut pe Zotta personal, dar am mai auzit multe despre el şi nu mă surprinde deloc. Orice meci cu FC Braşov e special pentru mine. Pornim favoriţi. Va fi un meci frumos şi sper să ne trecem trei puncte în clasament. Eu sper să dau gol. Să dau unul şi să termine 1-0. Leo spune să nu primim gol. Mie însă îmi place să dăm gol, să luăm goluri, să fie 5-4, 4-3, spectacol, cum spune domnul Iftime. Va fi spectacol şi mâine. Le doresc braşovenilor ca după meciul nostru să câştige şi ei nişte meciuri şi să nu retrogradeze. Suntem favoriţi. Anul trecut am făcut şase puncte cu ei şi sperăm să reedităm performanţa şi anul acesta. Trebuie să-i luăm pe sus de la vestiare. Pe teren însă trebuie să-i luăm tare şi să câştigăm pentru că altă variantă nu avem” a declarat Attila Hadnagy.


Fundaşul botoşănean Sergiu Oltean a jucat la FC Braşov şi cunoaşte foarte bine cum lucrează oficialii braşoveni. El spune că nu a fost surprins de ultimele declaraţii ale lui Constantin Zotta dar este convins că FC Botoşani poate învinge mâine după amiază.


„Va fi un meci frumos cum a fost şi cel de anul trecut. Sper să ieşim tot noi învingători. Orice meci vreau să-l câştig. Nu este un meci special pentru mine. Nu mă surprinde ceea ce a declarat domnul Zotta. Am lucrat şi cu domnul Szabo şi cu domnul Zotta. Nu am avut nicio pastilă magică. Ei au jucători destul de buni, îi ştim, am mai jucat împotriva lor. Nu văd cu ce să ne surprindă. Poate vin cu o baghetă magică. Eu zic că suntem favoriţi. Clasamentul ne arată favoriţi”, a spus Sergiu Oltean.

Sursa: fcbotosani.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page