ImportantLocal

LOCAL | Elevii botoșăneni vor primi de săptămâna viitoare lapte şi corn

Programul cornul şi laptele nu suferă întârzieri în acest an la Botoşani. La numai o săptămână de la începutul anului şcolar elevii primesc produsele de panificaţie şi lacatele de la Guvern. Programul se derulează până în luna aprilie.

De luni elevii din Botoşani vor beneficia de corn şi lapte la şcoală. Deşi în ceilalţi ani, copii au beneficiat de acest program abia iarna, din cauza numeroaselor contestaţii, în acest an se pare că lucrurile au urmat făgaşul normal.

Mai precis licitaţia af ost finalizată la timp şi a trecut doar o săptămână fără ca elevii să primească mâncarea la şcoală. În acest an şcolar patru firme vor distribui pachetele cu lapte şi corn şcolilor botoşănene. Este vorba despre ”Casa Pâinii„, ”Lival”, ”Spicul” şi ”Five Continents”.

Şefii de la Consiliul Judeţean au semnat astăzi contractul, iar de luni va începe furnizarea pachetelor.

”Este bine că în acest an nu ne-am mai împiedicat de contestaţii numeroase la licitaţi, ca în alţi ani şi mă bucur că putem asigura chiar de la începutul şcolii, laptele şi cornul elevilor”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu.

De programul laptele şi cornul vor beneficia elevii botoşăneni până în luna aprilie 2015. În total, în Botoşani, de acest program beneficiază peste 30.000 de elevi.

Sursa: adevarul.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page