Infractional

INFRACTIONAL | Fără a poseda permis de conducere pentru mopede, unii riscă și circulă cu acestea pe drumurile publice

La data de 17.09.2014, în jurul orei 10.00, a fost depistat în trafic, pe DJ 294 A, în comuna Avrămeni, un bărbat de 34 ani, din comună, în timp ce conducea un moped.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu  posedă permis de conducere.

La data de 17.09.2014, în jurul orei 16.40, a fost oprit în trafic, pe DN 29 D, un moped care nu avea montate plăcuțe de înregistrare, condus de un tânăr de

20 ani, din satul Cucuteni, comuna Durneşti, judeţul Botoşani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu era înregistrat în circulaţie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu  posedă permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

  •  

La data de 17.09.2014, în jurul orei 21.25, a fost depistat în trafic, pe DN 29 A, pe sectorul Păltiniș – Darabani, un moped condus de un tânăr de 18 ani,  din satul Eșanca, oraș Darabani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu  posedă permis de conducere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page