Infractional

INFRACTIONAL | Autoturism fără drept de circulaţie în România, depistat la P.T.F. Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni/I.T.P.F. Iaşi au întocmit dosar penal unui bărbat care conducea un autoturism fără a avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 09 septembrie a.c., s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Sergiu B., în vârstă de 35 ani, conducând un autoturism marca Volvo S800, înmatriculat în Marea Britanie.

La solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul nu a putut prezenta certificatul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice şi asigurare auto tip carte verde. Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare ocazie cu care au constatat că autoturismul nu figurează ca având inspecţia tehnică periodică valabilă şi nici nu este asigurat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page