EvenimentLocal

EVENIMENT | Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoșani a participat la “Cupa Hârșova” – FOTO

La finele acestei saptamani, sportivii legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoșani au participat la prima competiție după 2 luni de activitate, cu un lot de 9 sportivi, 2 tehnicieni și 2 arbitri.

Cupa Hârșova, competiția la care au participat “briliantele” municipiului nostru a ajuns la ediția a XIII-a, ce a avut la start 14 cluburi și 200 de sportivi, a fost organizată sub patronajul Federației Române de Taekwondo WTF în municipiul Hârșova județul Constanța, această competiție fiind primul și cel mai important test de verificare înainte de Cupa României, ce se va desfășura la sfârșitul lunii octombrie în municipiul Brașov.

Artizanii acestor prime performanțe sunt următorii:

LOCUL I : Matei Diana și Corduneanu Andreea;

LOCUL III : Cicu Catalin; Zamosteanu Robert; Rotaru Ariana;

Foarte aproape de podium au fost și sportivii Ganfiuc Alberto, Costenco Ștefan, Strungaru Fabian și Moscalu Eduard care doar din cauza lipsei de experiență s-au oprit abia în sferturi impresionând la prima lor competiție prin nivelul tehnic ridicat. Arbitrii selecționați de către Colegiul Tehnic al Arbitrilor au fost Denis-Paul Matei și Iustin-Gabriel Manciu, președintele și respective vicepreședintele acestui club.

„Suntem foarte mândru de toți sportivii Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, atât de cei care au participat la competiție, cât și de cei care din diverse motive nu au putut face deplasarea în municipiul Hârșova, pentru dăruirea de care dau dovadă atât la antrenamente, dar mai ales la locul unde se pot vedea rezultatele muncii lor. Ținem să mulțumim domnului Ionuț Popescu și în aceeași măsură conducerii C.S. Botoșani pentru sprijinul acordat necondiționat la dezvoltarea cât mai rapidă a clubului, și după cum se observă rezultatele nu au întârziat să apară. Totodată, dorim să le mulțumesc sportivilor și părinților pentru devotamentul făță de acest sport olimpic și eforturile care se fac pentru formarea lor ca sportivi de performanță și ca oameni, respectând principiile Taekwondo-ului.” – Conducerea Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting  Club Botoșani (2) Asociația Brilliant Taekwondo Sporting  Club Botoșani (4) Asociația Brilliant Taekwondo Sporting  Club Botoșani (5) Asociația Brilliant Taekwondo Sporting  Club Botoșani (6) Asociația Brilliant Taekwondo Sporting  Club Botoșani (7) Asociația Brilliant Taekwondo Sporting  Club Botoșani (1)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page