Infractional

INFRACTIONAL | Lucrare penală întocmită de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au întocmit lucrare penală unui bărbat care conducea un autovehicul ce nu avea drept de circulaţie în România.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit, în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Folteşti, un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetăţeanul român I. C., în vârstă de 30 de ani.

Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că inspecţia tehnică periodică a autoturismului este expirată, iar conducătorul auto nu deţine asigurare auto obligatorie.

Pe numele şoferului, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page