Infractional

INFRACTIONAL | Aproximativ 15.000 de ţigarete descoperite în rezervorul unui autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectorii vamali au descoperit aproximativ 15.000 de ţigarete ascunse într-un locaş special amenajat în rezervorul pentru combustibil al unui autoturism condus de un cetăţean moldovean.

În data de 06 septembrie a.c., în jurul orei 02.45, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru a intra în ţară,conducând un autoturism marca Volkswagen, cetăţeanul din R. Moldova, Iuri N. în vârstă de 24 ani.

Pentru valorificarea unei informaţii deţinute, colegii noştri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma efectuării controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat în rezervorul pentru combustibil al autoturismului, 14.800 de ţigarete marca Plugarulde provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 3.256 lei, şi a autoturismului, în valoare de 6.600 lei, în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

tigari  - rezervor (4) tigari  - rezervor (1) tigari  - rezervor (2)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page