ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Sadism extrem la 17 ani! Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul dublului asasinat din Vlădiceni

Individul se ascundea la o stana • S-a dat de gol din cauza unui telefon mobil • Nu s-a opus arestarii si nici nu a negat comiterea teribilelor fapte • Procurorii au recunoscut ca nu s-au mai confruntat cu astfel de cazuri, in care un minor sa dea dovada de o asemenea cruzime • Urmeaza ca pustiul de etnie rroma sa fie expertizat psihiatric

Un telefon mobil l-a dat de gol pe individul care, in urma cu doua nopti, a macelarit doi soti in localitatea Vladiceni, din comuna Tomesti. Gabriel Motoc, in varsta de 17 ani, a fost identificat de catre politistii de la Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane cu ajutoul sistemului GPS al unuia dintre cele trei telefoane mobile pe care le furase din locuinta sotilor Petrovici. Pustiul de etnie rroma, domiciliat in Botosani, a fost saltat de la o stana din localitatea Comarna si dus la audieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi. Ulterior, acesta a fost retinut pentru 24 de ore. In paralel, rudele lui Parascheva si Tiberiu Petrovici au ridicat trupurile neinsufletite de la Institutul de Medicina Legala si le-au depus la capela cimitirului Plopii fara Sot. Detaliile pe care procurorii au reusit sa le afle sunt de-a dreptul infioratoare. Dupa ce le-a luat viata celor doi batrani, a cotrobait prin toata casa. A furat actele sotilor, un pistol cu bile de cauciuc, trei telefoane mobile si o suma de bani a carui cuantum inca nu s-a aflat.

A folosit doua topoare

Principala ipoteza a anchetatorilor este ca Gabriel Motoc a intrat in locuinta celor doi soti in toiul noptii si a fost surprins de Tiberiu Petrovici, in varsta de 74 de ani, pe hol. Pustiul avea in mana un topor, cu care l-a lovit direct in cap. “Corpul victimelor au fost gasite pe holul locuintei, in pozitii diferite, ceea ce a indus ideea organelor de ancheta ca mai intai a fost omorat persoana de sex masculin, autorul fiind surprins de sotie, si aceasta fiind ulterior omorata. Cele doua victime au leziuni extrem de grave. Obiectele de care autorul s-a folosit au fost identificate, este vorba despre un topor care a fost gasit in curtea victimelor si un alt topor care a fost gasit joi seara, la mare distanta de locuinta celor doi. Din locuinta s-au sustras acte de identitate, de altfel a fost gasit buletinul barbatului, la fel ca si carcasa de pastrare a unui pistol cu bile pe care acesta l-a sustras si pentru care victima avea permis. S-au mai furat trei telefoane mobile si o suma de bani“, a declarat Carmina Pascal, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Deocamdata, pustiul este acuzat de omor calificat, insa urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca daca a fost vorba despre o talharie urmata de decesul victimelor. Oamenii legii au aflat ca Gabriel Motoc fusese in locuinta celor doi soti cu trei zile inainte de atac. Acesta se oferise sa vina sa le munceasca in gospodarie si cel mai probabil a tras concluzia ca in locuinta se afla ascunse sume mari de bani, intrucat sotii detineau o bucata mare de teren.

Trupurile neinsufletite au fost depuse la capela

Fiica celor doi, cea care de altfel a descoperit cadavrele, a mers ieri in jurul orei 14.00 la Institutul de Medicina Legala si a ridicat trupurile. Cele doua sicrie vor ramane inchise pana la inmormantare, dat fiind cruzimea cu care cei doi au fost omorati. Rudele indurerate au refuzat sa dea declaratii, fiica acestora aflandu-se in continuare in stare de soc.

Sursa: bzi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page