ImportantInfractional

INFRACTIONAL | SCANDAL aplanat de mascați la Cristești. Un POLIȚIST a fost rănit, 8 persoane CERCETATE PENAL!

Miercuri seară, în jurul orelor 19.45, în comuna Cristești (Botoșani), a fost sesizat faptul că există o altercație între trei frați și patronul barului în care se aflau aceștia.

Pe fondul consumului de alcool, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 50 ani, unul dintre ei din Timișoara, iar ceilalți doi fiind din Cristești, s-au luat la ceartă cu proprietarul barului.

Echipajele sectorului 1 ale Poliției Rurale Botoșani și cele ale Detașamentului de Intervenție Rapidă au intervenit pentru aplanarea scandalului. În primă fază au reușit să liniștească bătăușii pentru un moment. Unul dintre frații bătăuși a fost condus la dispensarul din comună de către unul dintre polițiști, fiind rănit. Proprietarul barului s-a retras în gospodărie, însă ulterior, între rudele victimei (ale patronului) și ceilalți doi frați rămași la fața locului a izbucnit o altă altercație.

Opt persoane cu vârste cuprinse între 17 și 50 ani sunt cercetate pentru tulburarea ordinii publice. Unul dintre cei trei frați , de 37 de ani, care a și început scandalul, a fost reținut pentru 24 ore, în arestul IPJ Botoșani.

Se continuă cercetările pentru a stabili participarea fiecăruia în acest conflict.

Pe parcursul intervenției, unul dintre agenții de poliție a fost ușor rănit.

 

Related Articles

One Comment

  1. In primul rand,,patronul barului” are antecedente penale(a batut o femeie)un om recalcitrant,facandu-si singur dreptate,in al doilea rand,barul nu este bar,ci,magazin,unde se servesc bauturi la pahar,ceea ce s-a intamplat si in acea zi,cand ,,patronul” a baut cot la cot si s-a distrat cu fratii batausi…mai vreau sa spun,doar atat,fratii ,,batausi”plecasera de la ,,bar” cand a avut loc altercatia cu patronul,rudele acestuia fiind chemate sa sara in ajutor,adica,sa-i bata pe,,batausi”in loc sa aplaneze comflictul…trageti dvs.concluziile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page