Infractional

INFRACTIONAL | Infracţiuni la regimul circulaţiei constatate de poliţiştii de frontieră

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, care nu era asigurat şi avea inspecţia tehnică periodică expirată.

În data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră S.P.F. Husi/I.T.P.F. Iaşi, care executau o misiune specifică, au oprit în trafic, pentru control, la intrarea în localitatea de frontieră Huşi, un autoturism marca Toyota Picnic, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul bulgar Stepan Ivanov T., în vârstă de 49 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului documentelor, persoana în cauză nu a putut prezenta asigurarea tip Carte verde valabilă pe teritoriul României, iar certificatul care atesta valabilitatea inspecţiei tehnice periodice era expirat din data de 16.05.2013.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page