Infractional

INFRACTIONAL | Peste 10.000 de ţigarete de contrabandă descoperite în rezervorul unui microbuz

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu lucrătorii vamali au descoperit peste 10.000 de ţigarete ascunse în rezervorul de combustibil al unui microbuz condus de un bărbat cu cetăţenie româna şi R. Moldova. 

În data de 02 septembrie a.c., în jurul orelor 16.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Igor V. în vârstă de 26 de ani, cu cetăţenie româna şi R. Moldova, care conducea un microbuz marca Mercedes.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, 10.200 de ţigarete mărcile Winston Blue şi Ritm Clasic, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 2.247 lei, în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

tigari - contrabanda (3) tigari - contrabanda (4) tigari - contrabanda (6) tigari - contrabanda (7) tigari - contrabanda (8) tigari - contrabanda (9) tigari - contrabanda (10) tigari - contrabanda (11) tigari - contrabanda (12)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page