InfractionalLocal

Weekend cu șoferi beți pe drumurile din județul Botoșani!

La data de 3 martie 2024, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Marchian, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din comuna Roma.

 

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

La data de 2 martie 2024, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 291 C, în comuna Șendriceni, un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din județul Suceava.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența aloolului.

         

La data de 2 martie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 A, în comuna Suharău, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Suharău.

 

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 3 martie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 207N, în comuna Cristești, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care a condus cu viteză peste limita legală.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilrii alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page