Publicitate

Vrei să îți deschizi propria patiserie, dar nu știi ce achiziții să faci? TOP 6 lucruri esențiale

Dacă anul acesta te-ai hotărât de a îți a aduce visul în realitate, mai exact de a îți deschide propria ta patiserie, atunci felicitări. Ai ales cel mai bun în moment în care să faci acest pas, dar nu uita că trebuie să te pregătești din toate punctele de vedere. Să ai o patiserie este o afacere destul de grea, care necesită numeroase achiziții. Dacă tu nu știi încă care sunt acestea și ce trebuie să pui pe lista ta, atunci rămâi aici și citește în continuare acest articol.

 

Iată ce achiziții sunt esențiale pentru o patiserie

 

  1. Cuptor cu convecție

Printre achizițiile indispensabile se află cuptorul cu convecție. Acesta este necesar, deoarece va asigura o coacere uniformă și calitativă a produselor tale. De asemenea, este extrem de eficient și are un timp de coacere foarte rapid.

 

  1. Roboți profesionali de bucătărie

Fiindcă nu vei reuși întotdeauna să faci toate lucrurile manual, va trebuie să apelezi și la câțiva roboți de bucătărie. Cu ajutorul lor vei putea să îți automatizezi o serie din sarcini, economisind mult timp și energie. Pe lista ta pot fi trecuți următorii roboți: 

 

  • robot de bucătărie și patiserie profesional,
  • mașină de procesat alimente,
  • malaxor etc.

 

Aceștia vor putea fi folosiți la frământarea aluatului, la amestecarea ingredientelor, dar și la multe alte sarcini.

 

  1. Diverse containere de depozitat

Fiindcă va fi nevoie să îți depozitezi în mod sigur toate ingredientele și produsele, va trebui să ai și containere speciale. O alegere extrem de bună pe care o poți face, este achiziționarea unor containere care să fie dintr-un material durabil și calitativ, precum cele din oțel inoxidabil.

 

  1. Frigider și vitrină frigorifică

De pe lista ta nu pot lipsi nicidecum frigiderul și vitrina frigorifică. Cu siguranță nu vei avea doar produse neperisabile, așadar, vei avea nevoie de un spațiu răcoros și potrivit pentru produsele tale care necesită o temperatură mai scăzută. Ai în vedere să alegi un frigider spațios, cu multe rafturi pentru a reuși să depozitezi tot ce este necesar. Iar dacă vrei să faci cea mai bună achiziție, poți cumpăra o vitrină frigorifică de pe altex.ro, dar și multe altele. Intră chiar acum să vezi ce produse sunt disponibile!

 

  1. Cuptor cu microunde

Pentru activități realizate extrem de rapid poți apela la un cuptor cu microunde. Un astfel de electrosonic poate fi de foarte mare ajutor în cadrul unei patiserii, deci nu ezita să cumperi unul. Vei vedea că îți va servi în foarte multe ocazii, mai ales dacă alegi unul cu funcții multiple (dezghețare, topire etc.)

 

  1. Ustensile 

Fără ustensile poate fi foarte greu să ai o patiserie. Așadar, gândește-te ce folosești cel mai des atunci când faci produsele pe care vrei să le vinzi. De la spatule, la instrumente de măsurat, lista poate fi foarte lungă. 

 

În concluzie, acestea sunt câteva dintre achizițiile esențiale pe care trebuie să le faci înainte de a îți deschide propria patiserie. Cu echipamentul potrivit și cu o atitudine bună afacera ta va avea succes!

 

Sursă foto: Unsplash.com

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page