Localsocial

Botoșăneanul Vlad Plăcintă, nominalizat la Gala `„Omul Anului”

Botoşăneanul Vlad Plăcintă, președintele organizației „Salvează o inimă” se află printre cei 13 finaliști ai Galei organizate de postul public de televiziune.

A salvat vieți, s-a dedicat oamenilor și acum este nominalizat la Gala `„Omului Anului”.

Campania a debutat pe 9 noiembrie iar „Omul anului” va fi ales dintre cele 13 personaje pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi remarcabile, din domenii diferite, oameni cu realizări excepţionale.

„Cu recunoștință în suflet, îmi îndrept cuvintele către fiecare dintre voi, mărturisindu-vă că sunt profund onorat să fiu numărat printre cei 13 eroi nominalizați la Gala Omului Anului, organizată de TVR. Privind în urmă la drumul parcurs, la momentele care mi-au sculptat existența, simt că fiecare pas a fost îndrumat de un scop mai mare decât mine.

Gala din 1 Decembrie, care se va desfășura în splendoarea Palatului Regal și va fi moderată de distinșii jurnaliști Alina Stancu și Mihai Rădulescu, promite a fi o seară de neuitat. Aceasta nu va fi doar o celebrare a realizărilor individuale, ci și un prilej de a reflecta la impactul și semnificația gesturilor noastre, fiecare portret dezvăluind esența a ceea ce înseamnă să fii un erou în cotidian.

Se va deschide astfel cortina pentru votul „Omului anului”, între 2 și 20 decembrie 2023, unde fiecare telespectator va putea să-și susțină favoritul. Așadar, vă invit să participați, să vă exprimați sprijinul și să fiți parte din acest dialog al recunoașterii.

Finalul acestui proiect măreț se va încheia în strălucirea serii de Revelion, într-o gală plină de fast, unde curajul, bunătatea și generozitatea celor 13 personaje vor fi sărbătorite. Sub îndrumarea carismatică a Iulianei Tudor, programul va fi înnobilat de momente artistice, iar invitații speciali vor aduce un omagiu acestor povești de viață care ne inspiră.

Fie ca această experiență să fie un far călăuzitor pentru toți, și să ne reamintească că, în spatele fiecărui gest nobil, stă o inimă care bate în ritmul altruismului și al speranței. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în această călătorie.Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, este mesajul lui Vlad Plăcintă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page