Localsocial

Vlad Miron, fratele Alexandrei, face mărturisiri dureroase despre nepoții săi rămași orfani de mamă

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, face mărturisiri dureroase despre nepoții săi rămași orfani de mamă. Acesta a declarat că sâmbătă familia va face parastasul de 40 de zile pentru Alexandra și că doar cei doi copii mai mărișori știu că mama lor nu mai este.

Sâmbătă va fi pomenirea de 40 de zile. Din păcate au trecut și 40 de zile, greu. Celui mic nu prea ai ce să-i explici, dar cel mijlociu, fata cea mare, cumva au început să înțeleagă că mama lor nu mai este. Vor să vină și ei la protest. Au o bucurie în ei că se duc acolo și o văd pe mama lor. Ei zic că acolo e mama lor. E bucurie pentru dânșii, mă gândesc eu, că vor să meargă să o vadă. Când văd vreo poză cu dânsa încep să strige: uite mama, mama! Pentru ei este o bucurie că o văd, dar pentru noi care înțelegem care e treaba, nu e o bucurie”, a declarat Vlad.

 

Noi audieri au avut loc, miercuri, 20 septembrie, în cazul Alexandra Ivanov. De această dată, au fost chemați martorii de la Maternitate, asistente și infirmiere, dar și consilierul juridic al Spitalului Județean „Mavromati” căruia i s-a adus la cunoștință faptul că spitalul a fost introdus ca parte responsabil civilmente în cazul Alexandra Ivanov.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page