Politic

Verginel Gireadă renunță la funcția de prim-vicepreședinte al PNL Botoșani după venirea lui Valeriu Iftime

În urma schimbărilor de la vârful organizației județene a PNL Botoșani, cu venirea lui Valeriu Iftime, primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, a luat o decizie surprinzătoare, renunțând la funcția de prim-vicepreședinte.

„Pentru început fac mențiunea că sunt de acord cu venirea tuturor celor care doresc să se înscrie în Partidul Național Liberal, dar cu respectarea Statutului și al Regulamentului Partidului.

Având în vedere situația prezentată în ultimele zile în spațiul public precum că Partidul Național Liberal Botoșani trebuie să fie refăcut, în sensul că trebuie aduși oameni noi care ar fi capabili, dar care, în realitate ei nu știu nimic despre politică, administrație publică și nevoile comunităților, și nu au un plan concret de pus in aplicare, ci doar speră că vor schimba ceva și că pentru asta ar fi bine sa obțină un post de parlamentar CA SĂ ÎNVEȚE CINE SEMNEAZĂ ACTELE PE ACOLO, țin să fac câteva precizări:

1. Atât la nivel național cât și în județul Botoșani, Partidul Național Liberal a muncit, însă nu s-au promovat suficient inițiativele pe care guvernul si parlamentarii liberali le-au inițiat și adoptat, proiectele de investiții pe infrastructura mare (construire autostradă, modernizare Drumuri Naționale și Europene), creșterea salariilor și a pensiilor precum și toate proiectele de investiții depuse de către primarii liberali ai comunităților din județul Botoșani, pentru care parlamentarii liberali din județul nostru au pus umărul pentru a fi implementate.

2. Politica este, in opinia mea și sper eu și în opinia colegilor, membri ai oricăror partide, despre voturi, despre alegeri! Adică orice om politic ales, votat, reprezintă dorința cetățenilor de a le fi reprezentate interesele și nevoile de către cel ales! Odată votat, porți cu mândrie susținerea tuturor celor care au încredere în tine și, în același timp, pe umerii tăi stau toate nevoile lor pe care tu, cel ales ai obligația morală și legală să le rezolvi!

Când ești ales pentru a doua oară, nu mai vorbim doar despre încrederea pe care oamenii ți-o acordă, ci și de mulțumirea lor că într-adevăr nu i-ai dezamăgit și ai muncit în interesul lor!

Eu, personal sunt în această situație, în situația în care, ca om politic am fost ales încă din anul 2004 pentru funcția de primar, în anul 2012 am fost ales pentru un mandat de 4 ani de deputat și până în prezent sunt un om care dezvoltă în mod constant comuna Mihai Eminescu.Așadar, pentru o democrație corectă este necesar ca oamenii să fie în continuare cei care aleg cine să le reprezinte interesele.

I𝒏 𝒇𝙞𝒏𝙖𝒍, 𝙫a 𝒂𝙣𝒖𝙣t 𝒄a 𝙢a 𝒓𝙚𝒕𝙧𝒂𝙜 𝙙𝒊𝙣 𝙛𝒖𝙣𝒄t𝒊𝙖 𝙙𝒆 𝒑𝙧𝒊𝙢-𝙫𝒊𝙘𝒆𝙥𝒓𝙚s𝙚𝒅𝙞𝒏𝙩𝒆 𝒂𝙡 𝘽𝒊𝙧𝒐𝙪𝒍𝙪𝒊 𝑷𝙖𝒓𝙩𝒊𝙙𝒖𝙡𝒖𝙞 𝙉𝒂t𝒊𝙤𝒏𝙖𝒍 𝑳𝙞𝒃𝙚𝒓𝙖𝒍 𝑩𝙤𝒕𝙤s𝙖𝒏𝙞 s𝒊 𝒍𝙖𝒔 𝒍𝙤𝒄 𝒖𝙣𝒆𝙞 𝙣𝒐𝙞 𝙚𝒄𝙝𝒊𝙥𝒆 𝒄𝙖𝒓𝙚 𝙨𝒑𝙚𝒓 𝒔a 𝙧𝒆𝙪s𝙚𝒂𝙨𝒄a 𝙨a-s𝒊 𝒅𝙪𝒄a 𝙡𝒂 i𝙣𝒅𝙚𝒑𝙡𝒊𝙣𝒊𝙧𝒆 𝒑𝙧𝒐𝙞𝒆𝙘𝒕𝙚𝒍𝙚.

Succes tuturor!” , este mesajul transmis pe Facebook de Verginel Gireadă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page