Sport

Valeriu Iftime și-a făcut calculele: „Bat Steaua, mă distrez la Cluj… vă dați seama câte puncte iau?”

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a prefațat meciul cu FCSB, programat duminică, ora 20:00, în etapa 27 a Superligii, și a comentat situația echipei lui, revenită pe ultima poziție în Superligă.

După două egaluri consecutive, FC Botoșani a revenit pe ultima poziție în Superligă, cu 20 de puncte, 10 sub locurile sigure. Pentru moldoveni urmează un final infernal de sezon regulat: FCSB și U Cluj în deplasare, Sepsi și Farul acasă.

Valeriu Iftime glumește că vrea 12 puncte, practic victorii pe linie în meciurile menționate.

Valeriu Iftime: „Bat Steaua, mă distrez la Cluj, apoi vine Viitorul. Vă dați seama ce de puncte fac?”

„După ce a venit Bogdan (n.r. – Andone, antrenorul) și a început să-mi spună cam care sunt găurile noastre, și având în vedere cum jucăm acum, eu.. zic că putem! Dar nu e ușor, trebuie să câștigăm puncte iar în play-out să jucăm bine.

Mai avem 4 meciuri, luăm 12 puncte. Bat Steaua, bat Sepsi, mă distrez la Cluj, apoi vine acasă Viitorul. Vă dați seama ce de puncte fac?”, a transmis el, râzând, la Liga DigiSport.

Valeriu Iftime: „Dacă începeam campionatul cu echipa asta, mă băteam la play-off!”

Iftime a investit masiv în iarnă, în speranța că echipa din Botoșani va evita retrogradarea. El spune că „dacă începeam campionatul cu echipa asta, jur că mă băteam la play-off! Cu echipa de acum. În vară a fost dezastru mare”.

„Investițiile din această iarnă le-am făcut de ambiția botoșănenilor. Pe cuvântul meu! M-au luat toți la trântă. «Bine, dom’ne, facem tot ce putem, numai să reușim».

Dar unde mă duc eu dacă o să picăm în Liga 2? Avem 4 milioane de euro cheltuite. Am ridicat bugetul de salarii. Am început cu 3-4 mii de euro în Liga 1, am ajuns la 4-5, acum sunt la 7-8. Și trebuie să fie 9-10 mii dacă vrei echipă de play-off”, a mai spus patronul ultimei clasate.

Valeriu Iftime, despre FCSB – FC Botoșani: „Cred că putem. Arătăm bine acum”

Finanțatorul Botoșaniului nu are mari speranțe de la meciul cu FCSB:

„Șanse mici. Dacă mă iau după palmares, nici n-aș merge să joc. Dar eu cred în frumusețea acestui sport. Când nu te aștepți se poate întâmpla o minune. Așa că visez la fiecare joc cu FCSB că pot câștiga, apoi mă trezesc a doua zi și mă tot scarpin la ochi, să văd dacă e noapte și trebuie să mai visez o dată.

Nu, eu cred că putem. Echipa e bună acum, solidă. Trebuie să ne apărăm bine, avem pregătire fizică bună. Avem jucători talentați la mijloc și în față, pot da gol”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page