Sport

Valeriu Iftime s-a resemnat. Discurs apocaliptic: „Corabia mea se scufundă, sunt trist”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre ultimul rezultat înregistrat de echipa sa, eșecul de pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-2. Moldovenii sunt ultimii în Superliga, la 7 puncte de ultimul loc de baraj, ocupat de Voluntari.

Deși Botoșani începuse foarte bine anul 2024, trupa lui Bogdan Andone a înregistrat două remize și două eșecuri în ultimele patru meciuri și a revenit pe ultimul loc, după ce o depășise la un moment dat pe Dinamo.

Iftime pare resemnat: „La omul sărac nici boii nu-i mai trag”

Încrezător la începutul anului, după primele rezultate, patronul moldovenilor recunoaște faptul că echipa sa este aproape de colaps, după ultimele rezultate, dar mai păstrează o mică speranță în legătură cu salvarea de la retrogradare.

„Suntem în fundul gropii, greu de emis multe pretenții în momentul ăsta. Chiar dacă am ratat un penalty, fotbalul e pe goluri. Am avut și neșansă. Îmi pare sincer rău, dar corabia mea se scufundă de la un meci la altul.

Parcă se adună doar la mine, la omul sărac, nici boii nu-i mai trag. Asta e! Sunt un pic trist acum, n-am niciun argument să mă simt în formă. Meciul dă speranțe că putem juca, dar trebuie să dăm gol. Parcă mi se pare prea nedrept să iau două goluri așa”, a precizat Iftime, pentru Sport.ro.

Moldovenii au făcut mai multe transferuri în această iarnă pentru a încerca evitarea retrogradării. Bogdan Andone a venit cu un suflu nou, însă rezultatele din ultimele partide nu sunt de partea lui. Chiar și în acest context delicat, Botoșani ar fi la 4 puncte de ultimul loc de baraj, dacă punctele s-ar înjumătăți acum, cu două etape înainte de finalul sezonului regular.

Pentru Botoșani urmează duelul din deplasare cu U Cluj, iar trupa lui Bogdan Andone încheie sezonul regular pe teren propriu, în fața campioanei Farul Constanța.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page