Politic

Valeriu Iftime despre plecările din PNL: „Voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă”

Astăzi au părăsit echipa câțiva colegi din Partidul Național Liberal Botoșani, iar eu le urez, și pe această cale, succes în drumul pe care îl vor alege!
Trebuie să recunosc, însă, că mi-ar fi plăcut să am ocazia să interacționez mai mult cu unii dintre ei.
Cu toate acestea, respectul față de planurile și alegerile fiecăruia este mult mai important și, tocmai din acest motiv, nu îmi doresc să comentez mai mult.
Electoratul va fi cel care va taxa sau nu aceste schimbări de tabere.
Acestea fiind spuse și concluzionând în ceea ce privește acest subiect, vă asigur că echipa pe care o construiesc acum va fi una pregătită pentru aceste alegeri, va fi o echipă cu energie, o echipă de viitor, din care vor face parte oameni cu un adevărat suflu liberal. Botoșănenii se așteaptă la o alternativă reală la vot și este de datoria mea să creez asta! Voi găsi cea mai bună opțiune de candidat pentru fiecare loc în parte!
Revenind la actualitățile care ar trebui puse pe tapet… Tocmai am aterizat la Timișoara! De la aeroport până la intrarea în oraș am numărat peste 25 de firme, majoritatea având și activitate de producție! Cred cu tărie că și la Botoșani am putea face așa ceva, cu o singură condiție: să avem o politică liberală sănătoasă, cu oameni serioși, nu care schimbă doctrina de la o zi la alta!
Am acceptat provocarea de a intra în politică pentru oameni, pentru Botoșani, convins de oamenii care au făcut cu adevărat ceva pentru comunitățile din care fac parte! Nu caut nicio funcție și nu vreau niciun privilegiu, ci aspir la o poziție de unde, cinstit, să muncesc, ca acest județ să aibă viitor!
Îmi doresc să fac o echipă liberală puternică la Botoșani alături de colegii mei pentru că, vreau să amintesc un lucru, voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă, voturile sunt la cetățenii care așteaptă de la noi locuri de muncă, pensii, respect și perspective de viitor, acasă, alături de familiile lor!
Mă bazez mult pe echipa PNL Botoșani! Avem multe de realizat, pentru că doar împreună putem face o politică liberală în slujba și interesul cetățenilor din județul Botoșani!
Comunicat de presă

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page