Sport

Valeriu Iftime critică arbitrajul și are un mesaj pentru Gigi Becali: „Trebuie să îmi mulţumească”

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a comentat eșecul echipei sale pe Arena Națională, 2-3 cu liderul FCSB.

Botoșaniul a pierdut în Capitală, 2-3 cu FCSB, un meci în care arbitrul Cătălin Buși a luat mai multe decizii controversate. Oaspeții s-au arătat deranjați de maniera sa, iar patronul Valeriu Iftime l-a acuzat că ar fi fluierat „pro-FCSB”.

Iftime susține că „centralul” ar fi încercat să echilibreze balanţa în favoarea gazdelor, după ce Antwi a fost eliminat în debutul partidei. Buși i-ar fi „îngălbenit” mult prea uşor pe unii dintre jucătorii săi, cu trimitere la primul avertisment încasat de Kaprof şi la David.

Valeriu Iftime: „Trebuie roșu la Florinel Coman obligatoriu”

Iftime pretinde, totodată, că Florinel Coman trebuia să fie eliminat, pentru lovitura cu talpa aplicată lui Celea, în minutul 80. „Îmi pare rău, pentru că am avut şansa să câştigăm cel puţin un punct, dar eu cred că arbitrajul este foarte ciudat.

Cartonaşul roşu  (n.r. – cel arătat lui Antwi) este dat clar, dar de VAR. Trebuie roşu la Coman obligatoriu, pentru că îl loveşte clar pe Celea!

Frica asta a arbitrului, după ce i-a dat roşu lui Antwi… Ne-a îngălbenit! Uitaţi-vă puţin la galbenele pe care i le-a dat lui David şi Kaprof. Pur şi simplu… Dădea galbene pentru a echilibra situaţia, ceea ce mi se pare jenant”, a comentat Iftime.

Valeriu Iftime: „Domnul arbitru a fost foarte violent cu noi”

Omul de afaceri susține că „sunt greşeli de arbitraj care ne afectează şi s-a simţit în teren. Domnul arbitru a fost foarte violent cu cartonaşele cu noi. În prima repriză mi s-a părut că asta caută. Un coleg de-ai mei mi-a spus că ne va elimina un om. Parcă plutea în aer.

Sunt trist, pentru că nu-i onest să ţii cu o echipă. Noroc că a fost fata aceea la VAR care a fost foarte OK”, a comentat Valeriu Iftime, la Orangesport.

Patronul lui FC Botoșani s-a îndreptat și către omologul său de la FCSB, Gigi Becali. Trebuie să îmi mulţumească pentru că am fost naivi şi a câştigat astăzi”, a încheiat omul de afaceri.

Cătălin Buși a dictat trei eliminări în FCSB – Botoșani 3-2

Arbitrul Cătălin Buși a avut un meci teribil pe Arena Națională. Partidă în care a dictat, în primul rând, trei eliminări: Antwi (15) și Olaru (86) de la FCSB, Kaprof (56, al doilea „galben”) de la Botoșani.

De asemenea, i-a „îngălbenit” pe Florinel Coman și Radunovici, iar de la oaspeți pe Filip, Kaprof, Sadiku, Gabriel David, Mouaddib și Celea.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page