Sport

Valeriu Iftime anunță trei transferuri la FC Botoșani

Aflată pe locul 15, penultimul, cu doar 19 puncte acumulate în primele 25 d etape, FC Botoșani va avea o misiune foarte dificilă în play-out pentru evitarea retrogradării. Valeriu Iftime spune că nu cedează și anunță că în zilele următoare sunt așteptați trei noi jucători.

Valeriu Iftime anunță trei transferuri la FC Botoșani, inclusiv Radoslav Dimitrov, fundaș cu 4 trofee în România

La FC Botoșani va sosi fundașul dreapta Radoslav Dimitrov (35 de ani), care are peste 250 de meciuri în România. Bulgarul, care a mai jucat la Botoșani în perioada 2015-2016, are în palmares trei Cupe ale României (două cu Sepsi și una cu Universitatea Craiova) și o Supercupă (cu Sepsi).

Dimitrov îl va înlocui la Botoșani pe fundașul lateral Andrei Dragu, care se va despărți de echipă. În plus, Iftime mai anunță sosirea unui portar din Belarus și a unui atacant din Italia.

“La portar ne-am cam chinuit. Am avut 30 de portari pe listă. Mulți nu vin. O să vină un bielorus de 28 de ani. I-am dat actele și vine pe 14. L-am vrut pe Iliev dar nu vine pentru că nu are școală pentru copil, la Botoșani. 

Mai este un atacant italian care vine și îl iau pe Dimitrov ca să am fundaș stânga-dreapta. I-am dat drumul lui Dragu și îl aducem pe Dimitrov”, a spus Valeriu Iftime, pentru BT Online.

Valeriu Iftime: “Bogdan Andone are contract cu noi, nu pleacă nicăieri”

La finalul meciului cu UTA Arad (2-2), antrenorul Bogdan Andone a anunțat că ar putea demisiona de la echipă, nemulțumit de modul în care echipa sa pierde puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Valeriu Iftime exclude această variantă și este convins că Andone va rămâne pe bancă.

“Are contract cu noi. Nu pleacă nicăieri. Cred e supărat pe rezultat pentru că avea trei puncte în buzunar și a pierdut din câteva greșeli. Trebuia să închidem meciul și apoi a fost prea mare greșeala de portar”, a mai spus Iftime, potrivit sursei citate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page