Sport

Valeriu Iftime a luat decizia! Cine va fi noul antrenor principal la FC Botoșani

Valeriu Iftime (63 de ani), patronul celor de la FC Botoșani, a anunțat numele antrenorului principal din acte al formației din Moldova, după ce în ultima perioadă Andrei Patache (36 de ani) a fost cel care s-a ocupat de pregătirea echipei.

Mihai Ciobanu revine ca principal în acte la FC Botoșani

Mihai Ciobanu (63 de ani) va fi din nou antrenor principal în acte la FC Botoșani, în timp ce secund îi va fi Andrei Patache, după cum a anunțat Valeriu Iftime.

”Am stat si m-am gândit. Am analizat și am discutat cu unul sau altul de prin străinătate și din tară, dar nu am ajuns la niciun numitor comun. Unul îmi cerea mai mult de cât aș fi putut eu să îi dau, altul îmi cerea jucătorul x sau y, iar eu nu i-am putut garanta aducerea lor.

Altul îmi cerea să nu fie niciodată restanțe la salarii, aici să zicem că nu eram departe unul de altul, dar chiar și așa am decis până la urmă să nu las loc de reproșuri. Ba că timpul de pregatire din iarnă a fost prea scurt, ba că nu i-am adus jucătorii ceruți de el, etc, etc.

Astfel că, am decis să îl pun antrenor principal pe Mihai Ciobanu, cel care are licență PRO, iar Patache o să fie în acte antrenor secund. El are formele legale să îmi stea pe bancă.

Eu nu cred că dacă aduceam un antrenor străin sau altul de pe aici de pe la noi îi luau pe ei focul de Botosani, așa cum simt Ciobanu și Patache. În condițiile noastre actuale riști enorm dacă aduci pe unul care nu cunoaște lotul și care îți mai și cere nu mai știu eu ce. Sper să îmi iasă cu noua mea echipă tehnică de antrenori”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Mihai Ciobanu a fost antrenor principal la FC Botoșani în perioadele noiembrie – decembrie 2022 și august – septembrie 2023. De asemenea, acesta a mai fost trecut în acte ca principal în momentul în care Marius Croitoru (43 de ani) se ocupa de echipă.

După 18 etape disputate în acest sezon, FC Botoșani este ultima în SuperLigă, cu 9 puncte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page