Local

„Ursul păcălit de vulpe”, spectacol pentru cei mici pe scena Teatrului „Vasilache”

Dragilor,

Vă invităm la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizionați în zilele de: sâmbătă, 8 iunie 2024, de la ora 11:00, şi duminică, 9 iunie 2024, de la orele 11:00 şi 12:30, spectacolul  „Ursul păcălit de vulpe”,  după Ion Creangă; dramatizare  scenică şi adaptare Valentin Dobrescu; Regia: Valentin Dobrescu; Scenografia: Mihai Pastramagiu;  Muzica: Mihaela-Doina Macovei-Moraru

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Ioana Buta, Anamaria Chelaru, Oana Asofiei, Pavel Petraşi, Andrei Bordianu, Alin Gheorghiu și Ana Maria Apetrei.

  „A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare.

Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste! (Valentin Dobrescu, regizor artistic)

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul  Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu    Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

            Dragilor, doriţi să vedeţi cum a rămas ursul fără coadă sau ce a făcut şireata vulpe? Vă aşteptăm la teatru!

Recomandat preșcolarilor și școlarilor mici.

Preţ bilet 15 lei

��  Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html  sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.��

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page