Localsocial

Uneori propria viață stă în mâinile celor din jur! Astăzi, pompierii au donat sânge pentru polițistul rănit grav într-un accident rutier – FOTO

Uneori propria viață stă în mâinile celor din jur sau într-o picătură de sânge pe care aceștia o pot dona pentru tine. Oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute fără să aștepte nimic în schimb.

Profund impresionați de drama prin care trece Alex, polițistul rănit grav într-un accident rutier, în timpul serviciului, la sfârșitul săptămânii trecute, pompierii botoșăneni au mers, astăzi, să doneze sânge, iar acțiunea va continua și în zilele următoare.

Totodată, au lansat un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge atât pentru Alex, cât și pentru alți oameni care se află pe patul de spital în așteptarea unor transfuzii.

În ultima perioadă, salvatorii botoșăneni au participat la mai multe acțiuni de donare de sânge. Sunt mulți dintre ei care fac acest gest în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Nevoia de sânge este permanentă. La Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani se poate dona de luni până vineri, între orele 07:30-13:30.

Personalul centrului esre foarte bine pregătit și vă va oferi toate informațiile necesare, înainte și după acțiunea de donare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page