InfractionalLocal

Un viceprimar și un consilier local din Botoșani, arestați pentru șantaj

La data de 12 martie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri, de 29 și 36 de ani, din comuna Călărași, bănuiți de comiterea infracțiunilor de șantaj, violarea vieții private, complicitate la șantaj și complicitate la violarea vieții private.

 

Din verificări, a reieșit faptul că cei doi, împreună cu o tânără de 18 ani, ar fi constrâns victima, un tânăr de 25 de ani, prin amenințarea cu divulgarea unor imagini compromițătoare, să desfășoare anumite activități în scopul obținerii pentru aceștia de foloase nepatrimoniale.

 

În cursul zilei de ieri, 12 martie, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, din municipiul Dorohoi și comuna Călărași, prilej cu ccare au fost identificate ți ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

 

Totodată, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost conduse la sediul poliției, iar față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page