Local

Un medic din Botoșani a fost nevoit să ceară sprijinul Poliției. A fost agresat de aparținatorul unei paciente

Printre vorbe bune și mulțumiri din partea pacienților, dar și a aparținătorilor, medicii se mai confruntă și cu situații mai puțin plăcute. Angajații din sănătate ajung să fie înjurați sau chiar amenințați.

Medicul șef al Secției de Chirurgie Generală, Iulian Preda, a fost nevoit să ceară sprijinul oamenilor legii, după ce a fost agresat de aparținatorul unei paciente.

Medicul spune că bărbatul, care venise după mama sa de 87 de ani, care fusese internată la Chirurgie. l-a agresat verbal pe holurile secției de la etajul 6 al spitalului.

A venit băiatul la mine și  spus că mă dă pe Facebook și pe WhatsApp. L-am invitat respectuos pe hol. Făcea așa multă agitație că celelalte paciente, doamne în vârstă, s-au speriat. L-am rugat să părăsească secția și a spus că Nu! (…). Am sunat la 112 la Poliție și am spus: fie mă bat cu el, fie veniți și îl luați . Se ajunsese în acel punct în care dialogul era inutil. (…) Când m-am întors era și încătușat și mi-a spus: uite ce ai făcut! Băieții l-au săltat”, a declarat medicul.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page