Local

Un copil de doi anișori din Botoșani are nevoie de ajutor ca să poată merge. Lacrimile lui Luca pot să convingă mai mulți oameni cu suflet mare – FOTO

La doar doi anișori, micuțul Luca-Andrei Ursachi are parte de lacrimi de suferință, nu poate merge, durerile sunt mari, iar în perspectiva nu are șanse la o copilărie normală decât dacă se intervine chirurgical. Medicii au descoperit că suferă de VARUS EQUIN( picior strâmb congenital bilateral). Acum are nevoie de ajutorul semenilor pentru a avea parte de toate bucuriile specifice copilăriei.
Pentru cauza sa s-a implicat polițista de frontieră Simona Elena, care cere ajutor oamenilor cu suflet mare. Iată povestea micuțului Luca, spusă de Simona:
„Micutul Luca este din satul Pomarla, județul Botoșani, si ultimii 2 ani din viata, și-a petrecut mai mult în Spital la Iasi, departe de cei 3 fratiori ai lui si de casa.
Au avut loc deja 2 intervenții chirurgicale și mai multe ghipsări, iar în luna februarie 2022 este programat pentru a treia intervenție chirurgicală la Spitalul de Copii Iași, deși în trecut mai fost ajutat de oamenii cu suflet mare care au donat pentru el și a trecut cu bine.
Părinții lui au facut tot posibilul sa il ajute pe Luca, în ultimii 2 ani,dar cheluilile sunt enorme pentru familia lui și ceilalti 3 fratiori, și de aceea are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.
Luca are nevoie de bănuți pentru acoperirea costurilor ghipsului, drumuri la Iasi, ghetute ortopedice și recuperări medicale.
Totodata mama lui ne roagă s-o ajutam cu Lapte Praf NAN5 si pampers mărimea 5 plus hainute băiețel 2-3 ani pentru Luca.
Mama copilasilor are mare nevoie și de-o masina de spalat semiautomata deoarece spală la mana pentru 4 copilași cu vârste de( băiat 7 ani, fata 5 ani, Luca 2 ani și băiețel mai mic de 1 an jumate care raman acasa cu tatăl lor cat mama sta in Spital cu Luca).
TE ROG, IMPLICĂ-TE PENTRU LUCA!
Oferă-i o șansă la o viață normală!
Donează aici:
Direct în contul mamei lui Luca:
Ursachi Nadia Carolina deschis la CEC Bank
RO18CECEC001946347993111
Donatii se pot face si in conturile bancare de mai jos, deschise la Banca Transilvania. Denumire: Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii,deschise la
Banca Transilvania
RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si
 RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
SWIFT: BTRLRO22
Cu mențiunea LUCA
Doneaza prin firma, sau redirectioneaza 20% din impozitul pe profit al firmei tale:
Asociației Umanitara Simona Elena si Voluntarii
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:Telefon/What’s up: 0757139794 Simona Elena iar daca doriti sa mergeti direct la familie va pot da numărul mamei de telefon.
Va multumesc frumos din inima tuturor!
Orice share conteaza! Rog distribuiți”, a menționat Simona Elena pe pagina asociației a cărei președintă este.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page