Educatie

Trei profesori din Botoșani au participat la o activitate care a avut drept scop îmbunătățirea actului educațional, care a avut loc în Turcia – FOTO

În perioada 1-4 iunie 2023, trei cadre didactice de la Liceul “Demostene Botez” Trușești, Grădinaru Vranciu Cristina, Ionescu Ana Claudia și Gania Cătălina au participat la cea de-a doua activitate  din cadrul proiectului Erasmus  „Educând împreună influencerii de mâine. Proiectarea strategiilor într-un mediu multicultural” care a avut loc în Antalya, Turcia.
Profesioniști, profesori și educatori s-au reunit pentru a discuta și a face schimb de bune practici, despre cum poate fi îmbunătățită calitatea și cum poate fi creat un viitor mai bun pentru elevii noștri.
În cadrul activităților au fost explorate câteva dintre instrumentele care cresc calitatea educației în școli.
Cadrele didactice au avut șansa să asiste la câteva dintre proiectele realizate de către elevi la fizică, engleză, geografie și câteva ateliere extracurriculare precum muzică, artă, desen, atelier de modele de avion etc.
Un subiect important al discuției a fost cel referitor la dezvoltarea metodologiei proiectului la care toți participanții au oferit contribuții valoroase. De asemenea, a fost prezentată în  detaliu platforma online care este utilizată în Turcia la nivel național, pentru a ține evidența progresului elevilor, distribuirea temelor, lecțiilor și  a activităților extracurriculare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button