DiversePublicitate

Top 3 cazinouri online care oferă rotiri gratuite fără depunere

Bonusurile sunt o rețetă care niciodată nu dă greș atunci când cazinourile online doresc să atragă clienți noi și să îi fidelizeze pe cei existenți. Nimeni niciodată nu va refuza ceva care i se oferă gratuit. Tocmai pe această idee mizează operatorii de jocuri online atunci când gândesc strategiile referitoare la jucători.

 

Dar, atenție mare la aceste bonusuri! Cum nimic nu este gratuit cu adevărat, și bonusurile sunt condiționate. Dacă nu îndeplinești acele condiții nu primești bonusurile. Din acest motiv, trebuie să te informezi foarte bine înainte de a revendica o astfel de ofertă.

Cazinourile online au diverse promoții pentru jucători. Cele mai apreciate și căutate sunt bonusurile de bun venit datorită sumelor mari în bani care sunt oferite și rotirilor gratuite anexate acelor sume de bani. Mai sunt acordate și bonusuri fără depunere, rotiri gratuite fără depunere, pariuri gratuite, bonus la ziua de naștere ș.a.

Rotirile gratuite fără depunere sunt foarte căutate atât de către jucătorii fără experiență cât și de către cei care cunosc jocurile de noroc foarte bine. Pentru un novice este chiar indicat să joace prima dată folosind free spins, astfel reducând sumele de bani pierdute în perioada de învățare a regulilor de joc.

Majoritatea site-urilor de gambling din România au în portofoliu rotiri gratuite fără depunere. În continuare vei afla care sunt top 3 cazinouri online care vin în întâmpinarea jucătorilor cu free spins fără depunere.

Winner

Cazinoul online Winner are în portofoliu sute de jocuri pentru toate categoriile de jucători. Cei mai buni furnizori de jocuri de casino colaborează cu Winner ceea ce face ca jocurile oferite clienților să fie de cea mai bună calitate.

Bineînțeles că nu lipsesc rotirile gratuite fără depunere. După cum sugerează denumirea lor, nu este nevoie de alimentarea contului cu bani pentru a primi rundele gratis.

Această promoție se adresează jucătorilor noi, care pot intra în posesia bonusului dacă își fac cont de jucător și își verifică identitatea (contul). Deși multe persoane sunt reticente la a-și da copii ale actelor de identitate site-urilor de gambling, este bine de știut că această procedură este necesară pentru a se evita furtul de identitate.

Bonusul sub formă de free spins fără depunere de la Winner se acordă o singură dată și este nevoie de rulaj pentru a retrage câștigurile obținute din acest bonus. De asemenea, rotirile gratuite pot fi folosite la un anumit slot, indicat de către Winner și există un termen limită pentru realizarea rulajului. Dacă acel termen este depășit, bonusul nu mai este valabil.

Toate detaliile importante despre acest tip de bonus se regăsesc la secțiunea Termeni și Condiții care este afișată în partea de jos a paginii care descrie bonusul. Înainte de a revendica promoția de free spins, citește cu atenție Termenii și Condițiile. Dacă consideri că poți îndeplini condițiile solicitate de către cazino, atunci aplică pentru bonus.

Magic Jackpot

 

La Magic Jackpot rotirile gratuite fără depunere sunt condiționate de existența unei activități anterioare a jucătorilor. Clienții noi sunt atrași prin alt tip de bonus care nu include free spins fără depunere.

Rotirile gratuite pot fi folosite doar la anumite jocuri indicate de către cazino, iar pentru a intra în posesia sumelor câștigate trebuie efectuat un anumit rulaj. De asemenea, trebuie să acorzi o atenție deosebită și perioadei de timp în care poți face rulajul.

Un bonus sub formă de rotiri gratuite este valabil o anumită perioadă de timp. Operatorul de jocuri de noroc începe ulterior altă campanie promoțională care, de asemenea, poate oferi runde gratis în alte condiții și pentru alte jocuri specifice. Toate detaliile vitale despre bonusuri sunt precizate în Termeni și Condiții. Pentru a fi informat corect este indicat să citești secțiunea precizată anterior.

NetBet

NetBet vine cu runde gratuite fără depunere pentru jucătorii noi. Pentru a putea juca rotirile gratuite, trebuie să te înregistrezi pe site, să trimiți o copie a unui act de identitate (pentru validarea contului și a identității tale), să aștepți validarea (de obicei, ești anunțat prin e-mail când procedura a ajuns la final) și apoi să revendici bonusul.

Atenție! Ai la dispoziție un anumit număr de zile pentru a valida contul. Dacă îl depășești, nu mai primești bonusul.

Bineînțeles că nu este nevoie să depui bani în contul tău de jucător. Dar, folosirea rotirilor gratuite se poate face o singură dată, de pe un singur dispozitiv (PC, telefon, tabletă). Bonusul poate fi folosit la un singur joc, indicat de către NetBet.

Un detaliu foarte important de care trebuie să ții cont este că rotirile gratuite primite sunt valabile un timp destul de scurt. Dacă vei depăși termenul limită, pierzi toate acele free spins. Pentru a transforma bonusul în bani reali, trebuie să faci un anumit rulaj.

Multe alte detalii prețioase le găsești la secțiunea Termeni și Condiții, care poate fi accesată prin apăsarea butonului T&C din partea de jos a paginii care descrie bonusul NetBet.

Concluzie

Indiferent de bonusul pentru care aplici sau vrei să aplici, citește toate datele din secțiunea Termeni și Condiții. Fiecare cazinou solicită îndeplinirea unor cerințe diferite pentru a acorda bonusurile.

Paginile cu promoții afișează de obicei secțiunea de Termeni și Condiții în partea de jos a ferestrei de bonus.

Doar dacă ești convins că poți îndeplini cerințele pentru acel bonus și dacă consideri că merită depus acel efort, revendică oferta. În caz contrar, caută alt bonus mai avantajos. Poți face un tur virtual al cazinourilor online până găsești bonusul care îți convine cel mai mult.

 

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page