Meteo

Temperaturi de vară în primul weekend din noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 5 noiembrie 2022. Meteorologii au anunțat o vreme caldă și chiar deosebit de caldă în zona de sud și sud-vestul țării.

Administrația Națională de Meteorologie, ANM, a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 5 noiembrie. Potrivit meteorologilor, vremea ne va aduce în continuare valori termice mult prea ridicate pentru această perioadă din an.

Valorile maxime se vor situa între 14 și 22 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 5 și 15 grade. De asemenea, în regiunile estice și, noaptea, în cele sudice se mai pot strânge norii. Sunt anunțate ploi slabe și burniță. În zonele joase de relief, dimineața, se va semnala ceață.

În estul și sudul țării, dar și pe crestele Carpaților Meridionali și Carpaților de Curbură, meteorologii anunță că vor mai fi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu toate acestea, la nivelul întregii țări, ziua de sâmbătă va fi caracterizată printr-o vreme frumoasă și mult mai caldă decât ar fi normal pentru primele zile din luna noiembrie.

Botoșani: 16 grade Celsius, Precipitații: 40%, Umiditate: 82%, Vânt: 14 km/h

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page