Local

Teatrul „Vasilache” vă invită să vizionaţi spectacolul „Tigrişorul Pietrek”

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”  vă invită să vizionaţi spectacolul „Tigrişorul Pietrek”, după  H. Januszewska, adaptare de Maria Baciu, după următorul program:

– joi, 7 decembrie 2023, de la ora 18:00,

– sâmbătă, 9 decembrie 2023, de la ora 11:00

– duminică, 10 decembrie 2023 de la orele 11:00 și 12:30

 

            Regia artistică Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica îi aparţine lui Constantin Panaite.                      

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:  Andrei Iurescu, Ioana Buta, Ana Apetrei, Adelina Cojocariu și Pavel Petraşi

Puiul de tigru este un fricos! De aceea a fost pedepsit de Regele Tigrilor şi alungat din junglă. Tigrişorul Pietrek îşi pierde dunguliţele, iar ca să şi le recapete trebuie să dovedească un act de curaj!

Vă invităm la teatru să urmăriţi călătoria Tigrişorului Pietrek, aventurile prin care trece şi lecţia de viaţă pe care o primeşte.

Spectacolul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor.

 

Preţ bilet 15 lei

 

  Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

Vă aşteptăm cu drag la ultimele spectacole din acest an!

Până atunci… toate cele bune!

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page