InternationalSport

SPORT | “Fantastic! De Mata nu mă întrebaţi nimic!?” Mourinho a luat foc în conferinţa de presă de la Naţional Arena: s-a ridicat şi a plecat nervos. Ce s-a întâmplat

“Puteţi, vă răg să explicaţi de ce Kevin de Bruyne nu face parte din lot?”, a fost întrebarea unui jurnalist englez care l-a făcut pe Jose Mourinho să-şi iasă din pepeni la conferinţa de presă susţinută la Naţional Arena, în prefaţa meciului cu Steaua.

Portughezul s-a arătat deranjat de insistenţa jurnaliştilor britanici, care încercau să afle care sunt motivele pentru care mijlocaşul belgian a fost lăsat la Londra şi, după o scurtă explicaţie, s-a ridicat şi a părăsit nervos sala.

“Este fantastic, pentru că nu mă întrebaţi nimic de Juan Mata. Trei săptămâni m-aţi întrebat de Mata, de ce nu joacă. Acum mă întrebaţi de De Bruyne. Nu sunteţi interesaţi de jucătorii care joacă, sunteţi interesaţi doar de cei care nu joacă. A fost decizia mea. Nu mi-a plăcut cum a jucat cu Swindon şi nici cum s-a antrenat. El mă cunoaşte de nouă ani (n.r. – arătând spre Frank Lampard) şi ştie că mai fac greşeli, dar încerc să fiu corect tot timpul“, a declarat Mourinho, înainte de a părăsi sala de conferinţe de la Arena Naţională din Bucureşti.

Partida Steaua – Chelsea Londra, contând pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45 pe Arena Naţională.

Sursa: www.prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page