Juniori

SPORT | “Parintele” Sdrobis face scandal dupa ce a fost dat afara de la Dinamo

Ioan Sdrobis, antrenorul poreclit “Parintele”, face scandal dupa ce a primit prin posta vestea ca a fost dat afara de la Dinamo.

Tehnicianul este extrem de nemultumit si ii acuza pe noii sefi ai clubului ca nici macar nu i-au urmarit activitatea inainte de a-l concedia.

“Conducerea noua nici macar nu s-a interesat de copiii astia, sa vada si ei ca am avut performante si ca sunt pusti foarte talentati aici din care ar fi avut de castigat doar Dinamo. Dar sa nu va mire cand multi dintre ei vor juca la adversare! Nu am imbatranit degeaba, copiii astia vor ajunge fotbalisti, cum am facut si din Cristi Chivu, Vali Badea, Dragos Grigore si altii.

Nu mi-a dat nimeni nici macar un telefon, n-au avut curajul! Mi-au trimis prin posta un plic prin care ma anuntau ca mi-a fost reziliat contractul! Atunci l-am sunat eu pe Catalin Petrescu, asta de e pus de Negoita sa conduca, si l-am felicitat ca a facut o treaba foarte buna. Cu domnul Nicolae Badea am avut o colaborare foarte buna, amandoi suntem oameni muncitori, care stim ce vrem de la viata. Eu ii cunosc bine pe oamenii astia, in special pe Anghelache, stiu ce-i poate pielea. Dar daca nu am scoala informarii ca el, ce sa fac?! Nu facem parte din aceeasi structura morala, lor le trebuie oameni care barfesc, care asculta, se informeaza si transmit mai departe.”, a spus Sdrobis pentru Gazeta Sporturilor.

Mai mult, “Parintele” nu vede cu ochi buni nici noul proiect pe care Ionut Negoita incearca sa-l implementeze la Dinamo.

 “Modalitatea prin care s-a inceput noul proiect din Stefan cel Mare este una vicioasa. Cand vrei sa faci treaba, trebuie sa analizezi bine, sa vezi cine-i bun si cine nu, apoi sa incepi sa dai pe unul sau pe altul afara! Oamenii astia sunt ca aia care ajung la guvernare si schimba si clantele de la usi, insa e periculos, risca sa ramana cu clanta in mana! Negoita probabil ca vrea sa faca treaba, dar s-a inconjurat de cine nu trebuie, oameni care il sfatuiesc prost. O sa culeaga exact ce seamana!”

Ioan Sdrobis era coordonatorul Academiei de fotbal a lui Dinamo de la Onesti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page