Liga 1Sport

SPORT | ASTRA a luat locul BOTOȘANIULUI în fruntea clasamentului Ligii 1.

Derby-ul european dintre Pandurii şi Astra şi-a meritat pe deplin titulatura acordată înaintea jocului. Cele două echipe româneşti care speră la un loc în grupele Europa League au oferit la Târgu Jiu un spectacol pe măsura ambiţiilor. Gorjenii, la ultimul meci cu Dan Nistor în efectiv, au deschis scorul după numai cinci minute.

Mijlocaşul abia transferat la Evian a recuperat la centrul terenului şi Eric a recepţionat, după care l-a executat pe Lung jr cu o execuţie brevetată în ţara lui natală, Brazilia. Astra a revenit însă înainte de pauză, prin Ivanovski, care a reluat din apropiere o respingere a lui Lazar. Acelaşi Ivanovski şi-a adus echipa în avantaj după o pasă a lui Cristescu, iar giurgiuvenii nu au avut probleme cu menţinerea rezultatului de pe tabelă, în faţa unor gazde parcă aflate în căutarea unui tub de oxigen.

Morais a pus bomboana pe coliva Pandurilor cu un şut mişelesc din unghi, iar Astra a trecut pe prima poziţie, cu maximum de puncte. Giurgiuvenii au însă şi un meci mai puţin disputat.

În celălalt meci important al etapei, disputat ieri, Petre Grigoraş a debutat cu un eşec usturător pe banca CFR-ului, 0-3 cu Steaua. Antrenorul clujenilor a recunoscut superioritatea campioanei, deşi mărturiseşte că se aştepta să plece din Ghencea cu un rezultat pozitiv.

FOTBAL - OTELUL GALATI - UNIREA URZICENI

“O victorie absolut meritată a Stelei. Aşteptam poate mai mult de la băieţii noştri. Sper să învăţăm să fim mai agresivi, să pasăm mai rapid şi să avem o altă atitudine. Atunci vom putea emite pretenţii.

Situaţia nu e roz acum, trebuie să recunoaştem. Trebuie să câştigăm neapărat partida viitoare, după care urmează o pauză în care sper să remediem partidele.

Nu vreau să analizez la cald jocul. Vom discuta mai multe aspecte în săptămâna viitoare.

Am văzut echipa pentru prima dată într-un meci oficial. E clar că jocurile îţi oferă o altă viziune asupra jucătorilor.

Astăzi am fost depăşiţi categoric din toate punctele de vedere. Nu contează dacă scorul e corect sau nu…. victoria e meritată. Nu am pus suficient de multe probleme.

Nu mă interesează declaraţiile care au fost. Nu mă interesează declaraţiile care au fost înainte sau ce a fost înainte. Pe mine mă interesează echipa şi noi nu ne-am ridicat la un nivel foarte ridicat. Într-un meci cu Steaua ar fi trebuit să ne prezentăm altfel, pentur a spera la un rezultat bun.

Momentan, Steaua e echipa care practică cel mai bun fotbal. A dovedit-o şi anul trecut, când a câştigat campionatul la pas. Sunt echipe care le pot pune probleme, dar au arătat că au ceva în plus. Vor fi greu de oprit”, a spus Grigoraş la DigiSport.

Sursa : prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page