Juniori

SPORT | Alexandru Burduja, antrenor-secund la Luceafarul Bucovina! “Piticii” sai au terminat pe locul doi la Cupa Barlad 2013!

Deși practică fotbalul de un an de zile, micii fotbaliști ai clubului Luceafărul Bucovina au reușit să facă o figură frumoasă la prima ediție a Cupei Bârlad, la care în final au ocupat locul doi.

Tinerii fotbaliști pregătiți de prof. Ovidiu Vranău și Alexandru Burduja (fost jucator la FC Microbuzul si AS Roma) au participat pentru prima dată la o competiție pe iarbă în formula 7+1, ei fiind obișnuiți până acum să evolueze în sală sau pe teren sintetic, în formula 5+1.

Sucevenii au evoluat în această competiție cu două echipe, prima dintre ele reușind să contabilizeze șase victorii și o înfrângere, fapt care le-a adus locul doi în competiția rezervată copiilor născuți în anul 2003. Echipa a doua a Luceafărului a reușit să câștige două meciuri, a făcut o remiză și a pierdut patru meciuri. Prima echipă a sucevenilor a început foarte bine această cupă și s-au impus la scor de tenis, 6 – 0, în fața echipei ACS Viitorul Bârlad. Luceafărul a continuat în aceeași notă și a câștigat următoarele trei partide, 1 – 0 cu ACS Sporting Iași, 5 – 1 cu CFR Pașcani și 4 – 1 cu CSȘ Câmpulung Muscel.

În cel mai important meci al turneului, Luceafărul Bucovina a pierdut la limită, scor 0 – 1, în fața celor de la FC Vaslui, o echipă care are în spate patru ani de antrenamente și meciuri, experiența făcând diferența în final. În ultimele două partide, sucevenii s-au impus cu 4 – 0 în fața echipei FC Real Năvodari și cu 3 – 0 în disputa cu cei de la Luceafărul Bucovina B.

sursa: monitorulsv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page