InfractionalLocal

Șoferul unui autocar plin cu pasageri, prins băut la volan!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe Șoseaua Iașului, din municipiul Botoșani, un autovehicul condus de un bărbat, de 50 de ani, care efectua transport public de persoane.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de peste 700 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut pemisul de condcuere pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Sancțiuni aplicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

În noaptea de 9 spre 10 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în zona barurilor și discotecilor cu program prelungit, pentru verificare legalității activității economice.

 

Astfel, au fost verificate 7 unități economice, iar la două dintre localuri au fost identificate nereguli privind respectarea obligației operatorilor economici de a utilize casele de marcat electronice.

 

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.000 de lei și au fost confiscați peste 1.000 de lei, reprezentând numerar nefiscalizat.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page