InfractionalLocal

Șoferi beți și fără permis prinși în trafic de polițiștii botoșăneni

La data de 9 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 9 Vlăsinești, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul comunal DC 18, din comuna Ungureni, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din aceeași comună.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 9 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe strada Bucovina, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Curtești.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 9 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul național DN29, în comuna Ungureni, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Curtești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autoturisme, suspendat.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, urmând ca în funcție de rezultatele acestora, să fie dispuse măsuri legale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page