InfractionalLocal

Șoferi beți depistați în trafic de polițiștii botoșăneni

La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Răuseni, un autoturism condus de un tânăr, de 31 de ani, din aceeași localitate.

 

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier, au identificat, pe strada Independenței, din muncipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Vlădeni.

 

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page