Local

„Soacra cu trei nurori”, utimul spectacol după Ion Creangă din Programul „Povestiri din copilărie”

În această săptămână vă invităm să vizionați ultimul spectacol după Ion Creangă din Programul „Povestiri din copilărie”!

 

Aşadar,  vă aşteptăm în sala de spectacole a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizionaţi spectacolul  „Soacra cu trei nurori”, după Ion Creangă, în zilele de:

–  joi, 28 martie 2024, de la orele 18:00

–  sâmbătă, 30 martie 2024, de la ora 11:00

–  duminică, 31 martie 2024, de la orele 11:00 şi 12:30

 

Regia artistică şi muzica: Mihai Donţu; scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu,

 

Din distribuția spectacolului fac parte actorii:

 

Marius Rusu, Oana Asofiei, Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Andrei Bordianu, Alin Gheorghiu  şi Andrei Iurescu.

Binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă este adaptată şi pusă în scenă de regizorul Mihai Donţu. Păstrând dulcele grai moldovenesc sunt aduse în scenă personaje cu păpuşi supradimensionate, mari, pe corp, a căror expresivitate este pusă în valoare de talentaţii actori ai Teatrului „Vasilache”. Soacra, personalul principal va fi o surpriză, sperăm plăcută pentru spectatorii noştri. Veţi vedea un spectacol plin de umor care va binedispune publicul nostru.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani.

 

Preţul unui bilet este de 15  lei.

 

��  Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.��

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Vă aşteptăm cu drag! Până atunci…. toate cele bune!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page