Politic

Și social democrații botoșăneni au dat startul campaniei electorale – FOTO&VIDEO

Social democrații botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024.

Aceștia au marcat începutul campaniei la ora 14.00 în fața sediului PSD. De aici au mers la afișajul electoral din parcul de lângă primărie.

În calitatea mea de președinte în funcție al Consiliului Județean din Botoșani, singura mea preocupare în acest moment este ca cel care va prelua această funcție să continue dezvoltarea județului Botoșani și a proiectelor pe care le avem în derulare (…) Tocmai de aceea avem nevoie de un viitor președinte al Consiliului Județean care să știe ce are de făcut din prima zi de mandat, iar colegul nostru, Lucian Trufin, este singurul candidat care are o experiență administrativă solidă. Știe cum se scrie și cum se implementează un proiect european, știe cum se fundamentează și cum se așază un buget al unei unități administrativ teritoriale. Ar fi păcat ca fondurile pe care le-am atras, nerambursabile, să se piardă. Fiecare zi pierdută înseamnă zeci de milioane de euro pierduți din dezvoltarea județului nostru. Domnul Lucian Trufin a fost primar mai multe mandate, a dezvoltat comuna pe care a condus-o, a atras fonduri europene, a creat o școală de meserii pentru tineri. Aceste lucruri sunt certe și sunt vizibile cu ochiul liber. De aceea îl susținem, și în Botoșani dezvoltarea trebuie să fie pentru botoșăneni”, a declarat Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean Botoșani.

„Vreau să le mulțumesc colegilor pentru susținere, să le mulțumesc botoșănenilor și pentru faptul că mi-au cerut să candidez în continuare. Am făcut acest lucru cu ajutorul colegilor, am promis că nu o să îi dezamăgesc. Mergem mai departe cu proiectele care sunt începute, sunt în desfășurare. Avem sumele acestea istorice pentru municipiul Botoșani, care trebuie cheltuite. Nu ne permitem riscul să nu cheltuim acești bani europeni, care se văd de astăzi în șantierele din municipiul Botoșani. Avem proiecte de anvergură pe care le vom detalia în perioada imediat următoare, pentru că vom avea o campanie constructivă. Chiar dacă în precampanie lucrurile s-au precipitat, iar ceilalți contracandidați nu vin cu nimic constructiv, ci mai mult cu atacuri la persoană și critici. Eu vă promit că vom discuta despre proiecte și despre dezvoltarea municipiului Botoșani, împreună cu echipa mea de consilieri tineri și cu competențe, a precizat Cosmin Andrei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page